Mini Djenna

door Sandra de Reu
Hits: 3546

🐾 Op deze foto was Djenna 3 maanden oud. Nog even en dan is ze al 9 jaar!

🐾 Dat betekent ook dat het deze maand 9 jaar geleden is dat ik mijn rug brak. Na een val van mijn paard kwam ik ongelukkig terecht. Djenna kwam een paar maanden nadien in huis. Ik werd toen een klein beetje mobieler en zo was Djenna eigenlijk mijn revalidatiehond. Ze zorgde ervoor dat ik weer buiten en in beweging kwam. Ze heeft mij de afgelopen 9 jaar al meerdere keren door moeilijke periodes geholpen.

Ik ben Djenna ook bijna een keer kwijt geweest, dat was ook een hele spannende tijd, maar daarover zal ik jullie later meer vertellen. Ontzettend dankbaar ben ik voor alle tijd die ik met haar heb gehad en ik hoop dat ik nog heel lang van mn ouwe dibbes mag blijven genieten 🥰.